dilluns, 18 d’abril del 2011

Nocturna a la Foradada

El divendres, nit de lluna "casi plena", 13 persones ens vam reunir davant dels congelats per a començar a caminar direcció la Foradada.
7 Montbikers,1 cabestro (acompanyat de la seva cabestra),1 (dels dos bandos) amb Aritz el seu gos d'ulls espectaculars,1 repartidor de Seur i 2 fondistes maratonianes vam començar a pujar per la carretera per agafar la sendera del GR direcció Pla de Galls.
A la primera pujada "costoseta"una de les maratonianes i jo  ens vam quedar ressagades per detràs però no hi ha res que no arregle un possible jabalinet eixerit i ben plantat que estava pasturant pels matorrals...fent augmentar el ritme i així tornant a reunir el grup ja al final de la pujada.
Una foto descriptiva, era de nit!

Entre rises, tertulies i reflexions ens anem aproximant al pla de Galls on ens aturem una estona per a debatre si veiem a la gent que estava realitzant en aquell mateix moment la caminata pel Delta...en un principi sí que els vam averiguar, Gasparin ens ajuda a tots a voreu una mica més clar.
Prop ja de la Font d'Amburgà,passem pel cruse del cocó d'en Jordi...allí ens fixem en la sendereta que puja per si veiem llumetes de frontal,5 companys més sortien del cocó...(per horaris de feina no podien realitzar la sortida amb nosaltres des d'Amposta)arribem a la font sense trobar-nos amb ells.
Primera parada reglamentària per beure aigua,banyar-se les potetes i donar a conèixer ja les ganes d'arribar a dalt per a poder sopar (la gana mos passava davant)El Cabestro proposta pujar per Mata rodona i així ho fem!!! fila índia i a tornar-hi.

Per fi a la Foradada!!!!vistes espectaculars...ventet i gelor!
Enmig de la fosca veiem llumetes que s'aproximen... finalment ens retrobem amb els altres companys!!!(un que altre mig rapitenc)
Mos de bocata, trague't de cerveseta i avellanes (gentilesa de Lluiset).
Gelats de fred però relaxats i ja amb la panxa plena....soroll d'esquella!!!!
cares atentes...pensant..."i això"?
Pepo i Dani amb ganes d'emprenyar!!!(se les pensen totes també)
Finalment ja decidim baixar per davant...augmentant el ritmet per entrar en calor, anem durant la baixada tots bastant junts...poques paraules...mirant al terra per a no entrompessar agafem la marxeta i xino xano ens presentem al pla de Galls, despedim allí "al quinteto" que baixen la sendera que fa cap al Cocó i seguim fins arribar als cotxes.

Una bona nit amb molt bona companyia...pensem en tornar-ho a repetir més endavant

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada