dilluns, 25 de juliol del 2011

II CURSA DE MUNTANYA DE MORELLA

Aquest passat diumenge 17 de juliol dos Montbikers es van desplaçar a Morella, lloc on es feia la II Cursa de Muntanya de Morella, una cursa d’uns 23 km i un desnivell aproximat de + 950 metres.

La sortida va esser a les 8,00 del matí, de la part alta del Castell, uns 205 corredors, amb un començament per asfalt per agafar ell PR-CV-215 en direcció N, per un cami entre parets i trams de senda molt corredores, fins enllaçar amb el PR-CV-216 a l’alçada de la Torre del Posso, on està situat el C1. Seguim per aquest últim PR, pujant fins una zona amb un petit bosc de pins molt xulo, on un gir a la dreta mos porta en baixada fins el Mas de Carceller, això sí, abans passant pel mig de les vaques negres amb els bidells, no sabies si mirar a la dreta o la esquerra per apretar a córrer. Un petit tram de baixada semi-tècnica i una pujada, primer per senda, després per pista, i per més senda, arribem al sostre de la prova, la zona dels aerogeneradors de Torre Miró (C2).

A partir d’aquí, tram de pista que deixarem per iniciar una baixada per senda fins una nova masia i per un nou PR-CV arribem fins Xiva, passant abans per una zona de barrancs i coves espectaculars.

Després del C3 de Xiva, nova pujada per el PR-CV-216, però aquesta vegada en direcció oposada fins a arribar a la anterior zona del petit bosc de pins, on enllacem amb el mateix tram del principi però aquesta vegada en direcció oposada, passant de nou per la Torre del Posso (C4) i desfent el camí arribem de nou a Morella.

Una carrera distreta i adequada per deleitar de les vistes que teníem.



84       Ramon Gasparin                 2H32M.

114     Ramon Montesó                  2H45M.

Fins la proxima nois.



Ramon Montesó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada