dijous, 19 de maig del 2011

2na Cursa del Vent

El passat diumenge 15-05,   13 Montbikers ens vam desplaçar fins al reguers per a disputar la 2na cursa del vent, i rai vent i fred que feia a primera hora del matí….8.30 entrega de dorsals amb el regalet inclòs i dolçaines per a menjar.
Veient totes les muntanyes al nostre davant i encara badallant, la gelor que rondava per l’ambient va fer que mica en mica ens anessem posant tots dintre de la rotonda habilitada com a punt de sortida i entre botet i botet per a entrar en caló petardos i a córrer pa ca la serra!   
No sabria si començar a parlar del Faburrio, de la baixada de les pedres,del homenet que me preguntava si dalt de la muntanya hi havien xiques guapes, del estranger que va parar el cotxe per a oferir-me aigua o del Penyaflor,tot i que ben mirat  me reservo el Penyaflor per a més endavant...es mereix una atenció especial.
La cursa comença amb una baixada no molt pronunciada però molt “anretorsilladora” que provoca una aturada general,el cúmul de gent no deixava veure del tot bé on xafaves i a perill de prendre mal tant punt sortir....una mica de pista i ja agafem sendera... i comença l’aventura......


Bassa de Ganduls,barranc de Cames seques,pujadeta del Racó de nen,font d’Ordina i el Farrubio!!!!mare meva el Farrubio!!!!això si!!!amb unes vistes impressionants!!!ben mirat va ser l’únic moment de la cursa que jo personalment me vaig aturar a observar tot el que el paisatge oferia...quant el cansament fa acte de presencia ni vistes,ni muixonets.....(quina llàstima....segurament que se’ns escapen vistes espectaculars)
Baixades tècniques i pronunciades  que si no t’agafes a la corda perilles ,cascada de pedres d’aquelles que es baixen  xafant taló si no t’estaques  i uns avituallaments situats quant més els necessitaves, sense falta de res!!!! i en gent simpàtica i agradable.

La meva especial menció va dedicada al Penyaflor,la última pujada de la cursa(un regalet del cel)els nois  que estaven al avituallament situat justament al principi de la pujada me diuen .... xica vols reflex????i jo dic si m’acomenço a posar reflex vos acabo les existències...perquè no hi ha ni una part del meu cos que no me faci mal!!!i xarra que xarra i fes que fes i perd que perd temps...com si la muntanyeta aburrida d’esperar-me hagués de fotre el camp.. conclusió.... O sí o sí ... cap al cim del Penyaflor!!!! No se’n salva ni cristo!per molt que te facis lo remolon.

Molt bona actuació per part de tots els traileros  Ampostins entre ells destacar el paper de Eric primer junior en una posició absoluta impressionant seguit de la resta de companys que estan tots a tope!!!!!!


                                                                                       CURSA

MARC FLOS                         2:33:24
ERIC RUIZ                             2:51:46
JOAN CURTO                       2:55:19
DANI CLIMENT                   3:00:08
ADOLFO MORENO             3:05:45
ALEX SERRA                        3:35:00
RAMON MONTESÓ            3:35:05
ANTONIO SORIANO          3:42:33
ERIK SEGARRA                   3:46:09
SARAY ESTEVE                   4:02:04

en definitiva.... una cursa molt molt distreta!!! I bonica sens dubte!!!!avituallaments molt ben situats, marcatge de la cursa perfecte  i molt bona organització.....si tot va bé l’any que bé  a tornar-hi  que “el rose fa el carinyo”.


MARXA

MARIO SANCHEZ               1:29:55
PILI VIDAL                           1:35:55
MANEL BERTOMEU           1:39:55

P.D:Hi havia tanta aglomeració de croniques que un fart pa triar-ne una!
(Saray)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada