dimarts, 20 d’octubre del 2009

CALANDERI NOVEMBRE

25 OCTUBRE- Aquest fi de setmana es disputa la II CURSA DE MUNTANYA A ULLDECONA, a hores d'ara ja han superat les 300 inscripcions i si no hi ha canvi d'ultima hora les inscripcions estan tancades pero cal esta atents a la web dels SUDACTIU http://www.sudactiu.com/ fins diumenge.

8 NOVEMBRE- I CURSA DE LES ROQUES HORTA DE SAN JOAN

logo cursa

UN RECORREGUT ESPECIAL

La cursa té un recorregut especial, ja que molts trams passen per les zones devastades pel desmesurat incendi que vam patir aquest estiu. La raó és molt senzilla. La part cremada té més que mai una gran importància, volem posar de manifest l’envergadura d’aquella catàstrofe acostant la gent al mateix escenari. Així, els corredors, al mateix temps que es fixen en les proporcions i la capacitat de destrucció del foc, es poden conscienciar de l’important que són les mesures de precaució per evitar que es repeteixi una cosa així. També volem agrair al cos de bombers la feina feta aquells dies i sobretot homenatjar els cinc bombers morts al barranc dels Cubars. Ens hem encoratjat a proposar un recorregut que alterna zones cremades amb altres que ens mostren la bellesa intacta dels boscos i paratges més emblemàtics del terme d’Horta, com poden ser la muntanya de Santa Bàrbara o les valls antigament habitades que baixen de Montsagre.

col·labora la UEC de Tortosalogo uec

INSCRIPCIONS OBERTES http://cursadelesroques.com/

14-15 NOVEMBRE- ELS DOS DIES CABRING'S

CabringTeam - btt i natura

Per als dies 14 i 15 de novembre hem preparat la clàsica trobada de b.t.teros Cabring,aquest any,amb la particularitat que la obrim a la resta de la gent del mon de la btt, tant de clubs com los Montbiquers, xertolins,etc...com lo bikers freelances.

1er Dia:
Anirem a la zona fronterera de la Tinença (Beseit, Fredes, El Boixar, Corachar i Penyaroja), fen una ruta de uns 60 km per camins, pistes, i senderes per llocs espectaculars com el Cingle de Sant Jaume, les roques de Masmut, etc...
Sortirem el dissabate 15 desde el Pantà de La Pena sobre les 9 del Matí i arribarem...quant arribarem!!!

2on dia:
El segon dia,com es suposa que estarem baldats per la ruta del dia anterior.. i per la nit..., hem buscat una ruteta de senderetes per la zona de Arnes, mes curta i mes divertida.
Pujarem pels Estrets,farem la sendera del Guarda,pujarem al coll de la Ferrera i baixarem la sendera al mas de les Valls, riu de les Valls i sendereta nova cap a Arnes i desprès a dinar al del loco.

TEMA DORMIR:Al final dormirem a Beseit,però...hem llogat tota una casa de 16 places amb la posibilitat de llogar mes apartaments de 4 o 6 persones,fins a 16 persones mes. El dormir valdrà aproximadament uns 24 € la nit, ja que hi ha gent que pujarà a dormir el divendre dia 13, i a sopar hem agafat taula a la fonda Roda.La casa te una sala enorme on poder fer tertulia i cubates després de sopar.
Aquí teniu un formulari per apuntar-vos, que teniu que omplir si veniu a dormir;
http://spreadsheets.google.com/viewform?hl=es&formkey=dDYxTEFuQU5icF9vQ1ZLUk1NWWduelE6MA

http://webfacil.tinet.org/cabringteam

14 NOVEMBRE- I CURSA I CAMINADA POPULAR DE MASDENVERGE



L’Ajuntament de Masdenverge, des de la Regidoria d’Esports organitza la
1ª Cursa i Caminada Popular
Podran participar-hi de formagratuïta tots aquells que ho desitgin,

sense distinció de sexe, edat o nacionalitat.
Les inscripcions seran gratuïtes ipodran formalitzar-se fins a les 12’00 hores, del dia9 de Novembre de 2009. Laparticipació està limitada a 300 persones, quan aquesta xifra sigui coberta es donarà per tancada sense previ avís.


A l’arribada s’obsequiarà a tots els participa’ns amb una samarreta i begudes.



A la espera de mes informacio el dia 22 de novembre es celebrara la trobada de btt a Santa Barbara i el proxim 29 de novembre tambe es celebra la trobada btt de Xerta dels nostres amics de la Moleta, mes avant mes info.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada