dimarts, 1 de setembre del 2009

A PER LA II DUEXTREM AMPOSTA

Ja ha passat, des del mes de novembre on primer amb Enric Colome i després amb Jordi Bort vam començar a sommiar i pensar, com fer una cursa de muntanya a Amposta. Després de parlar amb els coneixedors de la nostra serra del Montsià, com son Alejandro Torrens, Jordi Torrens, Curto, Eutiquiano i Ricard Pallares, als pocs dies, ja teniem el recorregut de la cursa de muntanya fet, només calia recuperar.... quasi el 70% de senders que practicament no existien. Al mateix temps, els de la secció Btt, també pensavem en fer una marxa de Btt i una nit, fent un sopar, va sorti la idea, perqué no fer el mateix dia les dos proves?... i si algun boig vol fer les dos que les faigue, només calia, saber el circuït de Btt, també amb l'ajuda del que sap mes del club en tema Btt, com es Fabia, i alguns beteteros del poble, com Iñaki, Jaume i els Cabrings vam fer el circuit de Btt. Només faltava treballa i que surtigues el millor posible, dins de nostra poca experiencia, però com veieu amb ajuda de molta gent ja amb molts de kms per la muntanya.
A tots ells en nom del Club btt Montbike moltes gràcies a tots.

La cursa a part de la temuda calor que em patit aquest estiu, crec que es per estar contents, sempre surten coses a millorar però crec que estem capacitats per anant millorant la prova de cara l'any pròxim.

També donar les gràcies, sense ells tots els plans que teniem no haguessin pogut fer-se realitat, al grup dels dijous, on durant 9 mesos em estat quedant, un dia a la setmana per tenir-ho tot a punt: Narcis, Sarai, Carlos, Rosa, Marçel, Ramon, Miguel, Asbel i especialment al meu amic de sempre i que a treballat com el que més Nando.
Tambe agrair a tots els membres del club que en el dia clau, han pogut venir a ajudarmos i tots els col-laboradors, així en el dia de la cursa erem qüasi 100 volutaris, tot un repte d'organització.


GRACIES A TOTS ARA MATEIX JA HI PENSEM COM ORGANITZAR LA II DUEXTREM AMPOSTA


CLUB BTT MONTBIKE AMPOSTA
Video Aèri de la sortida



Aqui us deixo la cronica del diari tarragona del dia 1-9-2009

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada