dimarts, 29 de setembre del 2009

III Pujada al Montsià

Bon dia a tots, el passat diumenge 27/09/2009 es va realitzar la III pujada al Montsià, ens havien dit que era molt dura, teníem per davant 31 km i un desnivell acumulat de 3600 metres, la representació del nostre club va ésser la següent, Narcís Querol, Antonio Soriano, Oscar Arasa, Jonatan Esteve, Carlos Margalef i Ramon Montesó.

La sortida va esser a les vuit del matí, el dia va començar molt bé, desprès de que donava aigua, però es va comportar hi va fer sol i calor.

Es va sortir molt ràpid, passant pel Remei, Barranc dels Castellans, Ca’l Naidi, Bassa Blanca, 12 apòstols amb una baixada espectacular fins el barranc del Llop per desprès fer la pujada fins a la Torreta, llarga i molt empinada, desprès baixada fins antenes de caldera, Mas de Mulet, La Cogula, Barranc dels Castellans, Ermita del Remei i meta al davant de l’ajuntament d’Alcanar.

A l’arribada a la Bassa Blanca, Carlos va decidir fer el recorregut de la marxa, Jon va seguir endavant però als 12 apòstols, es va ressentir del genoll i amb la baixada tant pronunciada va decidir no arriscar i va acabar allí, els demés varem arribar com van poder a la meta.

32 Narcís Querol 3H 50M.

61 Antonio Soriano 4H 16M.

114 Ramon Montesó 4H 59M.

116 Oscar Arasa 5H 01M.

Fins a Tivissa.

Fotos Asbel aqui....

Fotos Yolanda aqui....

Fotos Koanito aqui.....

(Ramon).

2 comentaris:

  1. nomes volia felicitar als canareus per la gran cursa ,per la inmillorable organitzacio,avituallaments,regals i sobre tot el tracte al participant sempre esquisssit on ja crec que amb aquest conjunt ja es una de les proves referents de les terres de l'ebre

    ResponElimina
  2. FELICITATS A TOTS els del Club que van aconseguir acavar aquesta cursa!!! i tambe a jon i a carlos que almenys ho van intentar cosa que molts ni tant sols hem fet!

    ResponElimina