dilluns, 9 de març del 2009

Recorregut de la Cursa

Encara estic adolorit però amb les ganes suficients per comentar-vos que aquest diumenge ens vam presentar 20 Trialeros per fer el primer reconeixement als circuit de la propera Cursa Duextrem d’Amposta, en aquest cas de la part Trail.


A les 8h i molt puntuals sortíem del lloc habitual 10 Montbikers i 10 companys més que no es volien perdre aquesta oportunitat de comentar i veure el recorregut, que com tots sabeu transcorrerà per la Serra del Montsià.


Com ja anunciàvem la volta va ser bastant llarga i finalment varem fer els 18 Km en les 5h anunciades, pràcticament tot el recorregut es va fer a bon pas però sense córrer i tenint en compte que alguns trams encara estan per netejar i estàvem prou tapats, això ens dona una bona aproximació del temps màxim que pot costar realitzar la prova, tot i tenir les parades dels avituallaments.

Ara vos presento el perfil, i esteu atents, perquè properament presentarem més informació, ara necessitem tenir més nets alguns trams i acabar de decidir els punt dels avituallament, un cop tinguem tota aquesta informació la penjarem a la web de la cursa, www.duextremamposta.com .


Res més, només agrair a tots el molt bon dia que hem passat, el veure que aquesta nova aventura del Club té un bon seguiment i que la gent ens dona molt ànims perquè finalment poguéssim realitzar el 1 Duextrem de la ciutat d’Amposta.

Les fotos aqui .....

(Nando)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada