dilluns, 30 de març del 2009

II CURSA DE MUNTANYA SERRA DE FITES


A causa del canvi d’hora aquests diumenge i de nit cerrada ens vam retrobar els traileros Ramon,Jon, Narcis,Carlos i Saray (uns mes tard i els altres mes prompte) a la gasolinera del poble per a marxar a La Pobla de Massaluca per a fer la II cursa de la Serra de les Fites.
Pocs participàvem nomes Antonio, Ramon,Narcis i Saray però el presi i Carlos van venir per que també tenien feineta, a part de tirar-nos fotetes havien de muntar l’expositor del que serà la Nostra primera cursa, per a començar a donar-la a conèixer al personal.
Vam arribar molt d’hora a la Pobla,vam tenir temps de fer caferet i de mentalitzar-nos una mica a passar fred i sobretot a realitzar una cursa plena de fang.
Els reporteros no estaven molt acaminadors esta vegada….(això del expositor me’ls va despistar..) durant la cursa no vaig vore cap careta coneguda,això si, després de casi 3h, quant vaig vore al presi a Carlos i a Asbel (mas vale tarde que nunca) la meva cara va mostrar una petita alegria, això volia dir que la meta estava prop.(el terreny i els temps no estaven com per a anar a tirar fotetes d’aquí paca allà)
La cursa en si no va ser dura, el 80% era pista, hi havia molt poca sendera, era una d’aquelles curses per a córrer, córrer i no parar de córrer.
El dur de la cursa va ser l’estat en que es trobaven les Garrigues, estaven plenes de fang i els peus et pesaven 2 quilos cadascun.
Va fer molt de fred i per sort no ens va ploure.
Després de la entrega de premis, a desmuntar l’expositor i paca casa falta gent.
Ara descans fins després de Pasqua.
Pròxima cita... La II Cursa de les Fonts a Xerta, 26/04/08

Quant tinguem les classificacions ja les penjarem


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada