dimecres, 11 de novembre del 2009

2 dies Cabring (14 i 15 de novembre)

Aqui vos deixo els horaris i punt de reunió de Cabring pels dos dies.

Ojo!!! Nosaltres quedarem el dissabte a les 7:00h als ciclistes per arribar amb temps al Pantà de la Pena.


Dissabte: La gent que puja en dissabte pot vindre directe a la casa on dormim o fer cap al aparcament del pantà de la Pena. Hora de arrancada, les 9.00 del matí. Portar bocadillo per esmorzar i per dinar encara que hi ha la posibilitat de dinar a bar, ja que pasem per FREDES, BOIXAR, CORACHAR i PENYAROJA. Hi ha aigua per tota la ruta.


Diumenge: La gent que puja en diumenge ens pot esperar de 9.00 a 9.30 al parquing de Arnes, baix de la esglesia. Desprès en acabar agafarem els cotxes i a dinar a la Venta (casa Loco).

Ruta:

1er Dia:
Anirem a la zona fronterera de la Tinença (Beseit, Fredes, El Boixar, Corachar i Penyaroja), fen una ruta de uns 60 km per camins, pistes, i senderes per llocs espectaculars com el Cingle de Sant Jaume, les roques de Masmut, etc...
Sortirem el dissabate 15 desde el Pantà de La Pena sobre les 9 del Matí i arribarem...quant arribarem!!!

2on dia:
El segon dia,com es suposa que estarem baldats per la ruta del dia anterior.. i per la nit..., hem buscat una ruteta de senderetes per la zona de Arnes, mes curta i mes divertida.
Pujarem pels Estrets,farem la sendera del Guarda,pujarem al coll de la Ferrera i baixarem la sendera al mas de les Valls, riu de les Valls i sendereta nova cap a Arnes i desprès a dinar al del loco.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada