dijous, 23 d’abril del 2009

CURSA DE MUNTANYA ALTA SEGARRA

El passat diumenge 19 d'abril començava el circuit català on teníem com representant a Narcís acompanyat per Asbel que va aprofitar l'ocasió per tirar quatre fotos. La cursa va ser tècnica, dura però molt divertida de fer, pels obstacles qui s'hi van trobar els participants ,com creuar algun corriol ple d'aigua i alguna grimpada a quatre potes. La distancia era de quasi 24 km amb un desnivell de 1200 metres positius i la participació va rondar els 250 participants.

Narcís va obtenir un molt bon lloc (últimament ens esta mal acostumant) va arribar en la posició 23 de la general amb un temps de 2:37:53 a menys de 20 minuts del guanyador de la prova , nomes ens queda felicitar una vegada mes a NARCÍS.
També felicitar al reporter Asbel que cada dia va millorant amb lo tema fotos ,l'únic que em sap mal es que de moment no fa cap cursa per que encara me'n recordo de Falset i de Cati u sigues que li en dec dos.
A la foto de baix el company Senienc Antoni Mestre on va arribar el tercer màster amb la nova equipació de C.E.R La Sénia.

Ara fins el diumenge que torna el circuit de les terres de l'Ebre trofeu PAM I TOC , esta setmana la CURSA DE LES FONTS a Xerta una cursa molt especial per mi i algun company del club per que va ser la primera cursa de muntanya que vam fer, a veure si som colla.

Fotos aqui.......

JONATAN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada