divendres, 15 de juny del 2007

Pròxima sortida, el dissabte 23 (Sant Joan)

Degut a la festivitat de Sant Joan, la pròxima sortida serà el dissabte, i fent cas a l'enquesta, farem una sortida pel Montsià, falta decidir la ruta, passeu per l'enquesta per triar-la. En principi tenim dues alternatives principals, "La Sal" o "Foradada i Mas d'en Comú", si algú te una altra alternativa que ho comente, podríem canviar l'enquesta fins el Dimecres.
Comença a decantar-se l'opció "Foradada", amb la possibilitat de tornar pel "Mas Mulet"... mireu els comentaris i animo a Pili que a sofert un accident i esperem que estigui en condicions de venir.

Gràcies...
Resultat enquesta anterior:


2 comentaris:

  1. voldria animar a tots els companys per trobar-nos aquest dissabte pel mati per fer la nostra verbena particular de sant joan i tambe voldria donar molts d'anims a la nostra companya pili, que aquest diumenge mentres practicaba una ruta de bicicleta en carretera va tindre una caiguda degut a que un gos se va creua per la nacional 340.No patint cap ferida greu pero si un bon susto, anims pili.(jonatan)

    ResponElimina
  2. Primer que tot donar-li records a Pili.La sortida d'aquest dissabte, si es que fem la foradada,transcorrera desde Amposta fins la Rapita,pujarem al COCO DE JORDI,per cami alquitranat,despres pujarem per sendera fins la FONT DEL BURGAR,casi tot ciclabe,despres ens tocara caminar fins MATARRADONA,i un cop alli podrem ciclar fins casi arribar a la FORADADA,despres de una parada casi obligatoria per veure les grans vistes del delta i de la bahia marxarem cap avall pel GR que ens portara cap al MAS D'EN COMU on podrem veure els bous i vaques,si estan claro,la sendera ens portara mes cap avall fins arribar a una zona recreativa i llavors tot depent de com estiguin les forces de tots podrem anar al MAS MULET o no,ja veurem com anira tot,FINS EL DISSABTE.Patxi.

    ResponElimina