dilluns, 22 de novembre del 2010

KM VERTICAL ROQUETES

Aquest diumenge 21 de novembre de 2010, es diputava la l'última del 3er Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre.
La cursa consisteix en una cronoescalada de 7km de distància amb un desnivell positiu de 1363m., una aproximació de 2km i un posterior descens de 9km fins arribar al punt de sortida.
La sortida de cursa va ser de forma esglaonada, primer dos autobusos que van portar els corredors, fins a dos km de la sortida, posteriorment van fer un altre viatge.
L’aproximació fins la caseta de Carballo va ser per alguns de tràmit i per altres sortint com si fos carrera, no ser si es que no volien trobar cap corredor al davant, però hi ha gent per tot.
A l’arribada a la casa de Carballo control de xips i avituallament, pujada per la part dreta de la caramella, amb un començament una mica corredor però de cop s’empina de cara amunt, passem pel primer avituallament abans d’arribar a la cua de Cavall, passant dos vegades pel dintre del riu, per començar la pujada principal passant pel racó de la gralla i arribada a l’escaleta, segons avituallament, a partir d’aquí la cosa havia d’esser mes fàcil i tranquil, ja que hi era mes corredor, però primer el vent comença a bufar, després algunes gotes d’aigua i de cop comencen a caure espurnes de neu, tal com anàvem pujant més vent, boira i mes neu, la sensació de fred era cada vegada més elevada, alguns amb paravent i anorac anaven fent lo que podien, però altres amb samarreta de tirants, miraven d’arribar el més aviat a dalt de Caro per acabar amb el turment que mos hi havíem ficat, com més amunt més neu, fins i tot el terra estava blanc, al final arribada a la meta i cadascú en busca d’algun cotxe per poder baixar i passar el fred que hi portaven al damunt.
Al final gracies a la organització alguns van tindre d’agafar les mantes de l’ambulànciai altres amb tovalloles i jaquetes de la gent que portava al cotxe, tot servia.
Agrair a l’organització i procurar per l’any vinent que faci més bon dia.
També felicitar a Erik Ruiz, jove promesa que va quedar primer de la categoria Junior Masculí.
També felicitar a Ramon Gasparin per haver complert tot el circuit de les Terres de l’Ebre, a un servidor, ja el felicitaran altres, al fer companyia a Ramon Gasparín en aquesta fita.