dimecres, 17 de novembre del 2010

CURSA DE LES ROQUES D'HORTA



II CURSA DE LES ROQUES – HORTA DE SAN JOAN.
Aquest diumenge 7 de novembre de 2010, es va realitzar la penúltima cursa del III circuit de les Terres de l’Ebre. Aquest any la organització va canviar el sentit de la cursa respecte a l’any passat, amb una distancia de 24 km i un desnivell positiu de 1250 metres aproximadament, al moment de la sortida una mica de xivarri, ja que a manca de mig hora va començar a caure pluja, tots teníem el record de l’any passat amb pluja i vent al coll de la Gilaberta, però de cop, la pluja va parar i tot va seguir el seu curs.
L’iniciï de la cursa va ser a la Plaça de Catalunya d’Horta de Sant Joan, amb el vist i plau de su santedat, varem anar cap a la serra d’Horta, la gen amb molta pressa va sortir com una moto. Creuarem la serra en direcció a la pista de la Tàpia, primer avituallament líquid , allí un company de la Sénia va tindre que acabar la cursa degut a un es gins al turmell, esperem que no sigui res i torna aviat,  comencem a baixar fins a creuar el riu Canaletes. Una vegada allí, pugem per la senda, segon avituallament,  que ens porta fins al pas de la Maladona, control xips, passem per les roques Cambretes. Continuem la pujada, per passar posteriorment per la masia de les Creuetes de Lloà, fins arribar al coll de la Gilaberta, aquí feia una mica de vent i alguns van agafar el paravents, desviem-nos  cap a l’esquerra fins al coll d’Atans.
Després d’uns metres de baixada, passem pel costat de la font del Montsagre d’Horta, tercer avituallament, d’aquí vam anar cap al pujador d’en Valero, començant la llarga baixada fins al camí que creua la vall dels Reguers, un altre avituallament. Aquesta pista ens porta fins la carretera T-330, que creuarem pel pas inferior.
Una llarga ascensió pel camí de les voltes ens porta fins, gairebé, al punt més alt de la muntanya de Santa Bàrbara, últim avituallament, un mal record per mi, ja que després d’una pujada còmoda, al començar a córrer de nou, problemes amb els bessons, feia dies que no es queixaven. En aquest punt, comencem la baixada que ens dur fins a la arribada a la Plaça de Catalunya d’Horta de Sant Joan.
15     Narcís Querol       2H36M.
19    Ricard Pallarès      2H37M. 3er vetera
24    Marc Flos              2H40M  4rt  vetera
40    Marti Soriano        2H48M.
104  Ramon Gasparin   3H14M.
106  Rafa Reverte         3H15M.
138  Ramon Montesó   3H37M.
FOTOS
  Atentament Ramon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada