divendres, 12 de novembre del 2010

CURSA D'ULLDECONA

El passat 24 d'octubre es va celebra la tercera cursa de muntanya d'ulldecona, divuit montbikers van disfrutar d'un recorregut nou, molt rapid i on les novetats van estar a la part final de la cursa  fins arrivar a ulldecona . A mi personalment em va agradar molt els canvis fets per l'organitzacio.Molt  bona participacio amb un total de 400 corredors i marxadors .
Els resultats dels montbikers han sigut molt bons on pili va arrivar en la posicio nº14 de 30 participants i amb problemes amb els genolls de mitan cursa fins al final, tambe destacar a Eva que va ser la primera femina en fer tot el recorregut de la marxa , es la segona marxa que guanya consecutiva tambe va arrivar primera a la d'alcanar.Tambe destacar la progressio que estan fent Eli i Pili Rojas que acompanyat de Joan Marc va fer molt bona marxa.Marc i Cinta tornaven despres d'estar un llarg temps parats i van realitzar la marxa.
Parlant dels nois a la cursa bon resultat de Narcis i Jose Maria que feia la primera cursa com a montbike tambe va fer una molt bona cursa on va ser el primer montbiker.Del peloton de cierre destaca a "LOS RAMONES" que ja nomes els queden dos curses per puguer realitzar tot el circuit complert , tenin molt de merit per que no tots els dies apeteix surtir a correr.