dimarts, 6 de setembre del 2011

III TRAVESSA BORGES - MONTBLANC

El passat diumenge 28 d’agost, un Mont-biker va realitzar la III Travessa Les Borges Blanques – Montblanc, és una caminada de resistència de 51,7 km i 2400 m de desnivell acumulat que va discorre principalment per camins i pistes forestals de les Garrigues i de la Conca de Barberà amb l´objectiu d´arribar a Montblanc en menys de 13 hores i puntuable per la Copa Catalana de Caminades de Resistència.

La sortida va esser a les 7:00 del matí des de la Plaça de la Constitució de Les Borges Blanques, i l´arribada a Montblanc (Convent de St Francesc).

El recorregut va tenir  6 controls de pas obligatori, on va caldre segellar la tarja de pas. Hi havia 10 avituallaments líquids (entre ells 2 de sòlids) i 6 controls de pas. Un recorregut de pujades i baixades suaus durant 42,5 km, per començar a partir d’aquí dos pujades i baixades com cal, per arrivar al final a Montblanc.

Al final van arrivar 346 corredors-caminadors, amb un temps el primer de 4H22M i de 12H39M l’últim, de la nostra zona dos companys de la rapita, un del trail cer la Senia i dos de la UEC, el company Ramon Curto va arrivar en la possició 8.

El que vos transmet la crònica a la posició 90 amb 6H59M.