divendres, 12 de març del 2010

Cursa Les II Torres -Campredo

El passat diumenge 7 de març de 2010 es va realitzar la Cursa de Muntanya, marxa i canicross Les II torres de Camp redó, el dia dins del que cap va esser bastant agraït, després de les prediccions que donaven.
A les 9,00 hores va sortir el canicross, amb dos representants del nostre club, Narcís Querol i Pere Margalef, cadascú amb la seva estrella de la cursa, (noms no els ser).
A les 9,30 hores va sortir la cursa de Muntanya, amb un recorregut de 17,62 km i un desnivell positiu de + 489 metres, hi érem quatre Montbikers traileros, J. David Queral, Dani Forcadell, Eva Roig i Ramon Montesó.
Varem sortir de les instal·lacions esportives, de cara al tallat que dona a la via, baixant cap a l’estació del tren, passant el pas a nivell i seguint posteriorment pel costat del canal un bon tros, a partir d’alli pujada per camí fins a la torra de camp redó, baixada i seguir fins a la casa del Prat, puja’n fins al punt geodèsic, crestejant, passant pel costat de la gravera, pas de la carretera pel dintre del barranc, pujada als argiles, puja’n fins al coll dels rajolers i finalment baixada per l’asfalt fins al poble una altra vegada i arribant a les instal·lacions esportives.

Canicross.
3 Narcís Querol i el bretó 53M.
5 Pere Margalef i …. 57M.

Cursa.
4 J. David Queral 1H43M.
9 Dani Forcadell 1H51M.
29 Ramon Montesó 2H06M.
31 Eva Roig 2H07M.

Ara fins la foradada

(Ramon)

(Ramon)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada