dilluns, 2 de març del 2009

CURSA DE MIRAVET UN GRAN DIA




Aquest diumenge es donava el tret de surtida del II circuit de curses de montanya de les terres de l'ebre on 4 components de MONTBIKE ens vam desplaça a Miravet on JB i companyia ens van preparar una molt bona, cursa rapida, molt tecnica i amb unes vistes espectaculars on als cims et feien encantarte un moment.


A la cursa hi havien quasi 250 participants i un centenar mes a la marxa que constava de 6 km .


Ales 9 i pocs minuts es donava la surtida on despres d'una petita volta pels carrers del poble agafabem un cami alquitranat on començava ja la cursa per senda i on al estar el terra banyat per les plujes de la nit abans donava un grau de dificultat mes pero crec que el dia que va fer va ser perfecte per una cursa de muntanya.

Parlant dels components de MONTBIKE nomes hi ha un nom Narcis que ahir va sorprende a mes d'un (a natros no) quedan en vuitena posicio categoria absoluta i fent podi en categoria senior tercer nomes dir-li que enhorabona i que continue aixi que aixo es nomes el principi.


CLASSIFICACIO ABSOLUTA


8 Narcis querol 1:44:13 (tercer senior)


157 Ramon monteso 2:35:04


177 Jonatan Esteve 2:47:47


194 Carlos Margalef 3:28:39

.



Tambe felicitar a Ramon pel bon temps que fa fer que no esta gens malament i donar anims a Carlos que la cosa va be i ja agafarem poc a poc la forma.
Ara fins la proxima que sera a Sant Carles de la Rapita el proxim 15 de març penseu que les inscripcions ja estan obertes i porten molt bon ritme a veure qui s'anima.

Les fotos aqui....



(JONATAN)


1 comentari:

  1. Des de Miravet, gràcies per la crònica que ens heu fet, no cal dir que també per la vostra participació i ha estat un plaer poder comptar amb gent com vosaltres.

    ResponElimina