dimecres, 25 de febrer del 2009

CANICROSS LES 2 TORRES CAMPREDO

Aquest passat diumenge es disputava a Campredo la II CURSA DE CANICROSS LES 2 TORRES A Campredo, on enguany an fet el debut Narcis i Tin .Aquesta cursa era la segona que disputaven ja que la setmana passada van fer el debut a Puigverd (Lleida) fen un gran paper ja que per ser l'estreno van acabar sisens amb 39:16 en una distancia de 10 km, un gran temps per ser el primer cop on van superar els nervis del debut sobradament.
Destaca tambe la actuacio dels ampostins Pere Margalef i Vico que van quedar en segona posicio i de jusep Lleixa i Mel que acuparen la cuarta posicio.
A la foto Narcis i Tin abans de la surtida

I aquest diumenge el "Team Narcis-Tin" disputaven la seva segona cursa a Campredo en una cursa de quasi 13 km i 500 metres de desnivell positiu i van finalitzar la cursa en un meritori cinque lloc amb un temps de 53:30 francament rapidissims. La cursa va ser guanyada per Pere margalef i Vico amb un temps de 51:14 i jusep Lleixa i Mel van arrivar en tercera posicio amb un temps de 51:42.

Nomes em quedar donar la enhorabona a aquesta parella de corredors que es diuen Narcis i Tim que d'aqui a endavant donaran molta guerra a les curses de canicross.