dimarts, 15 de març del 2011

I MARXA DELS CASTELLS DE LA SEGARRA

Aquest diumenge dia 13 de març es va celebrar la I Marxa dels Castells Plus amb una distància de 70,280 km i amb 1938 metres de desnivell acumulat. Vam desplaçar-nos fins a la Segarra Juanjo, Ivan Subirats (trailero de la Rapita) i jo. La marxa aquesta hi habia dues modalitats la distància curta d’uns 50 km (1900 inscrits) i la distància llarga de 70 Km (221 inscrits).
La sortida desde el poble de Guissona va ser a les 7 del matí, amb un bon ambient i molta boira. Només portavem uns quilòmetres i ja es veia que un grup de 10 a 15 corredors (que van sortir com a llebres), serien els que dominarien la marxa, entre ells es trobava Juanjo.
La primera part del circuit va transcorrer amb les pistes bastant seques, tot i que va estar plovent tot el dissabte. La segona part de circuit ja es va veure que seria la més pesada a part del cansament s’afegia que les pistes es trobaven amb molt de fang, fent difícil correr.

Molt bona organització per part de la gent de la Segarra, els avituallaments no faltava de res i el dinar a dintre el pabelló de Cervera era per quedar-te al lloc i no continuar la marxa. Felicitar al nostre company Juanjo que va fer una molt bona cursa, quedant en 6é lloc, i això que es va perdre en alguna ocasió, ja que les cintes de senyalització es trobaven escases.
En resum una marxa molt plana amb gens de muntanya, la totalitat de circuit eren pistes de terra i alguns trams d’afalt.

- 6 Juanjo Queral 07 h 11 m.
- 58 Ivan Subirats 09 h 52 m.
- 59 Xavi Tomas 09 h 55 m.

(Xavi)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada