dijous, 27 de maig del 2010

X CURSA DE PAULS CAMPIONAT DE CATALUNYA




Aquest diumenge 8 Montbikers:Narcis,Viçent,Gasparin,Ramon Monteso,Pili,Cinta,Marc i jo mateix vam assistir a una de les curses si no la mes espectacular del circuit de les terres de l'ebre.
La veritat es que a mi personalment, que no la havia fet mai, no em va defraudar, trams tecnics i espectaculars , pasos amb certa incertesa i sobre tot, vistes úniques i que més d'una vegada et feien perdre el pas. 
Nomes surtir de la zona esportiva, un passeig que ja t'avisava del que seria la cursa  per arrivar al poble ,i dins del poble  deu nido tot eren bufits i només portavem 2km, la qual cosa no pintava molt bé, encara no haviem tocat res de monte i jo ja estava per pega mitja volta.
Pero bueno, avant haviem de tirar, s'ha d'acavar com sigue, començem a pujar i fins que trobem el primer avituallament i agafem aire amb dos companys canareus no trobem el primer moment espectacular, la pujada en cordes  trepant al final pel forat de la Finella, abans de passar meu vaig pensar pero el problema eé que si no pasava no pasava ningu mes, pos avant i avore que hi ha detras.
Arrivem al punt més espectacular per a mi, la cresta del Montsagre, parant compte de no mirar a dretes per no distraurem, però de quant en quant, la vista contemplava unes vistes úniques.
Després arrivabem a un dels punts mes animats de la cursa, que qui ho havia de dir, lL punta del Aigua, on vos puc asegurar que vaig estar més de mitja hora escoltant crits,  brams i aplaudiments, i pensava, que collons son i on estan, fins que vaig arrivar al peu de la i estaven alli( lo JB,lo puça,lo royo i hi havia algu mes que ara no recordo) animant com a locos i fen passar-ho be a la gent que estavem sufrin per pujar allò ,que aquelles altures feia mal.
Despres de pujar lo Joan lo gran, ja ens quedaven uns 5km km de baixada on vam agafar el tram on els amants de la btt el tenim com una reliquia i  avall que sento olor de butifarra.

CLASSIFICACIO:
15 NARCIS  2:49.16
88 VIÇENT  3.22.29
168 GASPARIN 3:46.19
216 JONATAN 4:08:00
231 PILI 4:16:00
239 RAMON 4.21:25
250 CINTA 4.40:18
255 MARC 4:47:14




A PER CERT, CARRETE ESTA SETMANA NO ESTAVA, EL VAN CITAR A LA NASA, NO SE PA QUE COLLONS PERO ALLA ESTA A VORE SI PARA EL LLOP ESTA AQUI

(Jonatan)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada