dilluns, 12 d’octubre del 2009

EL PARRISAL




Aquest diumenge per fi em pogut fer la dessitjada ruta del parrisal i fer el dinar a la posada roda que es menja de categoria.
A les 8 del mati haviem quedat als ciclistes on tambe em coincidit amb Nando i Ferran que anaven al boixar a fer una ruteta en btt .
A les 9:30 estavem al parking del parrisal ja preparats per començar la caminata al final erem entre gent de Montbike, dones i companys 14 persones. La ruta es espectacular tant per les parets com els passos que has de fer per no mullar-te i que sempre u hacaves fent.
Ha segut una volteta de tres hores i 12 km de recorregut entre anar i tornar amb un ambient inmillorable i un temps frequet que ens anat perfecte on no em passat gens de calor , tambe destacar la quantitat de gent que hi havia jo calculo que mes de 200 cotxes eren fora del parking i per les voreres de la pista algo increible.
Al final de la ruta remullada al aigua fins el genoll de Rebeca,Yolanda i Dieguito i a dinar a Beceit que la gana estava feta , pero la sorpresa va ser que al arrivar a Amposta Fabia i familia ens van obsequiar amb dos ampolles de cava i dos cocs per ja donar per acavat el dia del parrisal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada