dilluns, 20 d’octubre del 2008

I CURSA DE MUNTANYA D'ULLDECONA

Aquest diumenge, 7 components de Montbike vam marxar fins a Ulldecona per a disputar la 1era cursa de muntanya d’Ulldecona, l´última de la lliga de les Terres de l’Ebre.
Ens vam despertar amb el dia acompanyat de pluja; quant vam arribar a Ulldecona encara plovia més. En un primer moment vam dubtar bastant de si sortir a córrer o no, ja que el temps pintava molt malament. Després de fer-mos un cafetó vam veure que la pluja havia deixat de caure i ja era el moment de sortir.
Asbel ja tenia la càmera preparada per a situar-se a un bon lloc i treure unes quantes fotos. Narcis i Lluis van ser els únics que van realitzar la cursa, de 26km 1.050 mt de desnivell positiu, a les 9 van donar el tret de sortida direcció al castell d’Ulldecona.
Ruben, Saray, Carlos i Rosa vam realitzar la marxa de 13km 525mt. de desnivell positiu, donant el tret de sortida a les 9.15 del matí.
La marxa no va ser dura, el principi va ser tot de pujada, alternant-se amb trajectes plans, les senderes eren bastant rocoses, on havies d’anar una mica en compte.
Una volta passades les antenes ja va ser tot costa avall, on el tram d’asfalt es va fer una mica llarg, ja que l’organització es va veure obligada a canviar una mica el recorregut a últim moment. Una de les senderes va quedar inundada i impracticable això va fer que ens desviessin i ens fessin anar per carretera.
Hem de destacar que Rosa i Ruben era la primera vegada que participaven en una marxa així, obtenint molt bon resultat els dos, Roseta com no va pagar la novatada, es va perdre i es va desviar durant un ratet del circuit de la marxa, com diria aquell....”sol passar”......Tots vam coincidir en que la marxa es va fer molt curta, el recorregut ens va passar volant.
Tot i estar el cel cobert de núvols hem de donar gràcies a què ningú de nosaltres ens va agafar la pluja mentre realitzàvem la cursa i la marxa ja que poc temps després d’haver arribat, va caure un bon xàfec, (molta gent encara estava realitzant la cursa)
En arribar, un gran desplegament de “llepolies”, beguda i una bona dutxa.
Amb una valoració bona de la 1era cursa de Muntanya d’Ulldecona, ens ho vam passar molt bé.

http://sudactiu.blogspot.com/ classificacio de la cursa
(SARAI)

1 comentari:

  1. els unics besties que hi ha sou els ilercavons records a jotabe i roger, i a tu koanito enhorabona pel primer lloc aconseguit en el CIRCUIT SALOMON XM de duatlons de muntanya.Ens veiem pronte....JONATAN

    ResponElimina